Svinekoteletter med urtepoteter, lun grønnsakssalat og peppersaus

Svinekoteletter med urtepoteter, lun grønnsakssalat og peppersaus

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Litt salt
    • olivenolje
    • olje
    • pepper
    • salt
    Svinekoteletter
    350 g
    Peppersaus
    1 pakke
    Poteter
    350 g
    Mango
    1 stk
    Grønnkål
    100 g
    Rødløk
    1 stk
    Kjørvel
    1 pakke
    Sitron
    0.50 stk
    Olje
    Olivenolje
    Salt
    Pepper
    Litt salt
    1 ts
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Tørk av kjøttet før du har det i stekepannen, og sørg for at pannen er skikkelig varm før du steker det. Da unngår du at kjøttet kokes, og sjansene for et vellykket resultat øker!

    Kutt potetene i grove biter. Kok potetbitene i ca. 15 minutter, eller til de er møre.
    Skrell mangoen. Kutt rødløken og mangoen i terninger. Fjern de tykkeste stilkene fra grønnkålen, skyll grønnkålbladene i kaldt vann, og kutt dem i små biter.
    Varm opp en stekepanne med litt olje til full varme. Krydre svinekotelettene med salt og pepper. Stek svinekotelettene i 2-3 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. Legg kjøttet til side på en tallerken, og la det hvile i 2-3 minutter før servering.
    Ha litt olivenolje i den samme stekepannen, og varm den opp igjen til middels høy varme. Stek rødløken og grønnkålen i 1-2 minutter, tilsett mangoen, og stek videre i ca. 1 minutt. Smak til med saften fra sitronen, salt og pepper.
    Finhakk kjørvelen. Sil vannet av potetene, og ha dem tilbake i kjelen. Vend inn kjørvelen, litt olivenolje og 1 ts salt. Smak til med pepper.
    Skjær svinekotelettene i skiver, og server med den lune grønnsakssalaten, urtepotetene og peppersausen.
    Vel bekomme!