Chimichangas med kylling- og grønnsaksfyll med frisk salat og avokadokrem

Chimichangas med kylling- og grønnsaksfyll med frisk salat og avokadokrem

Ny oppskrift
Under 40 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Avokado
1 stk
Egg
1 stk
(Egg)
Cherrytomater
1/2 pakke
Ekstra lettrømme
0.5 pakke
Fullkornstortillaer
1 pakke
Hjertesalat
0.5 pakke
Kyllinglårfilet
300 g
Maiskorn
1 pakke
Mexican BBQ
1 pakke
(Sulfitt)
Rødløk
0.5 stk
Sitron
1 stk
Olivenolje
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server med litt fersk koriander.

Skjær kyllingen i strimler, og kutt rødløken i tynne skiver.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingstrimlene i 1-2 minutter, til de er gylne, og ha dem i en skål. Stek rødløken i 2-3 minutter, og ha deretter kyllingen tilbake i pannen. Krydre med grillkrydderet og litt salt og pepper, og drypp over noen dråper saft fra sitronen.
Visp sammen 1 stk egg i en skål. Fordel tortillaene utover et stekebrett, og pensle dem med egget. Ha kylling- og grønnsaksblandingen i midten av tortillaene, brett kantene rundt fyllet, og legg tortillaene med skjøtene ned. Stek tortillaene på middels høy varme i litt olje i 1-2 minutter på hver side, til de er gylne i fargen. Start med skjøtesiden ned.
Hell væsken av boksen med maiskorn. Skyll hjertesalaten og kutt den i strimler, og kutt cherrytomatene i båter. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper. Smak til med saft fra sitronen.
Del avokadoen i to på langs. Fjern stenen, skrap ut avokadokjøttet med en spiseskje, og ha det i en skål. Mos avokadoen sammen med rømmen, og smak til med olivenolje, salt, pepper og resten av saften fra sitronen.
Vel bekomme!