Urtemarinert svinekjøtt med frisk salat, knuste poteter og salsa verde

Urtemarinert svinekjøtt med frisk salat, knuste poteter og salsa verde

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Sulfitt

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Poteter
700 g
Potetkrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Olivenolje
4 ss
Romanosalat
1 stk
Reddiker
½ pakke
Nektarin
1 stk
Urtemarinert svinekjøtt
600 g
Salsa verde
150 g
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
622 kcal
Fett:
24 g
Karbohydrater:
67 g
Protein:
33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du ferske urter? Grovhakk dem og vend dem inn med potetene.

Les gjennom oppskriften før du starter, og planlegg hvordan du vil gå frem. Finn frem alle ingrediensene og kjøkkenredskapene du trenger, så går matlagingen raskere.
Kok potetene i omtrent 20–25 minutter, eller til de er gjennomkokte. 
Kutt enden av salaten, og skyll salatbladene i kaldt vann. Kutt salatbladene i strimler. Kutt reddikene i tynne skiver, og nektarinen i terninger. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 3–4 minutter. Del stekingen i to omganger for et bedre resultat. 
Sil vannet av potetene. Bruk en gaffel eller kniv, og knus potetene lett sammen med 4 ss olivenolje, potetkrydderet, litt salt og pepper.
Server salsa verden til retten. 
Vel bekomme!