Grov fiskepudding med ovnsbakte småpoteter og brokkoli servert med epleremulade
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- smør
Småpoteter
600 g
Brokkolibuketter
400 g
Fiskepudding
700 g
Smør
1 ss
Gult eple
1 stk
Remulade
2 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 562 kcal
- Fett:
- 28 g
- Karbohydrater:
- 48 g
- Protein:
- 30 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Finhakk litt hvitløk, og vend den inn sammen med brokkolien og potetene før du ovnsbaker dem.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Fordel potetene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i omtrent 15 minutter. Stek brokkolien sammen med potetene de siste 10 minuttene av potetenes steketid (se tips).
Kutt fiskepuddingen i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i 1 ss smør og litt olje. Stek fiskepuddingen i 2–3 minutter på hver side, til den har en gyllen stekeskorpe.
Skyll og kutt eplet i små terninger. Bland epleterningene sammen med remuladen i en skål.
Vel bekomme!