Grov fiskepudding med ovnsbakte småpoteter og brokkoli servert med epleremulade

Grov fiskepudding med ovnsbakte småpoteter og brokkoli servert med epleremulade

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Småpoteter
600 g
Brokkolibuketter
400 g
Fiskepudding
700 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Smør
1 ss
Gult eple
1 stk
Remulade
2 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
562 kcal
Fett:
28 g
Karbohydrater:
48 g
Protein:
30 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Finhakk litt hvitløk, og vend den inn sammen med brokkolien og potetene før du ovnsbaker dem.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
 Fordel potetene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i omtrent 15 minutter. Stek brokkolien sammen med potetene de siste 10 minuttene av potetenes steketid (se tips).
Kutt fiskepuddingen i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i 1 ss smør og litt olje. Stek fiskepuddingen i 2–3 minutter på hver side, til den har en gyllen stekeskorpe.
Skyll og kutt eplet i små terninger. Bland epleterningene sammen med remuladen i en skål.
Vel bekomme!