Kyllingwok med gulrot, grønnkål og eggenudler

Kyllingwok med gulrot, grønnkål og eggenudler

Ny oppskrift
Under 20 min
4 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Bløtdyr
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Eggenudler
250 g
(Egg, Hvete)
Kyllinglårfilet
600 g
Wokmiks m/grønnkål
500 g
Woksaus med østers og vårløk
2 pakke
(Fisk, Bløtdyr)
Vann
½–1 dl
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
552 kcal
Fett:
15 g
Karbohydrater:
61 g
Protein:
44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server litt grovhakkede cashewnøtter til retten.

Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Skjær kyllingen i mindre biter. Behold fettet på for bedre smak.
Varm opp en stor stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter, til den har en jevn stekeskorpe. Tilsett wokmiksen, og stek det hele i 3–4 minutter til. Ha i woksausen og ½–1 dl vann, og smak til med salt og pepper. 
Vel bekomme!