Kyllingwok med gulrot, grønnkål og eggenudler
Ny oppskrift
Under 20 min
4 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Bløtdyr·
- Egg·
- Fisk·
- Hvete
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- vann
Eggenudler
250 g
Kyllinglårfilet
600 g
Wokmiks m/grønnkål
500 g
Woksaus med østers og vårløk
2 pakke
Vann
½–1 dl
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 552 kcal
- Fett:
- 15 g
- Karbohydrater:
- 61 g
- Protein:
- 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server litt grovhakkede cashewnøtter til retten.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Skjær kyllingen i mindre biter. Behold fettet på for bedre smak.
Varm opp en stor stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter, til den har en jevn stekeskorpe. Tilsett wokmiksen, og stek det hele i 3–4 minutter til. Ha i woksausen og ½–1 dl vann, og smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!