Steamed buns med hoisinmarinert pulled pork, lettsyltet rødkål, gulrot og agurk

Steamed buns med hoisinmarinert pulled pork, lettsyltet rødkål, gulrot og agurk

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Gluten
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Soya
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Sukker
  • vann
Pulled pork
650 g
Hoisinsaus
100 g
(Soya, Sesamfrø)
Steamed buns
2 pakke
(Gluten, Peanøtter, Nøtter)
Vann
3–4 dl
Gulrøtter
2 stk
Agurk
1 stk
Rødkål
200 g
Lime
1 stk
Sukker
1 ss
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
276 kcal
Fett:
12 g
Karbohydrater:
14 g
Protein:
29 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Rør inn 1 ts sesamolje og 1 ts fiskesaus i rødkålen om du har.

Les gjennom oppskriften før du starter, og planlegg hvordan du vil gå frem. Finn frem alle ingrediensene og kjøkkenredskapene du trenger, så går matlagingen raskere.
 Varm opp kjøttet og kraften i pakken i en kjele med lokk på middels høy varme. La kjøttet koke i 5–10 minutter. Ta av lokket, og riv kjøttet fra hverandre med to gafler. La kjøttet koke i omtrent 5 minutter, til kraften er noe redusert, og vend inn hoisinsausen. 
Ha rødkålen i en serveringsskål, og klem over saften fra limen. Rør inn 1 ss sukker, og la den lettsyltede rødkålen stå på benken frem til servering (se tips).
Skrell gulrøttene, og kutt gulrøttene og agurken i strimler. Ha grønnsakene i hver sine serveringsskåler.
Kok opp 3–4 dl vann i en kjele, og legg i en sil. Vannet skal ikke nå opp til silen. Legg bunsene i silen, og damp dem under lokk i 5 minutter. Hvis du ikke har en sil, kan du krølle sammen litt aluminiumsfolie som du legger bunsene oppå i kjelen. Hell litt vann rundt folien, og damp dem under lokk.
Fyll bunsene med den hoisinmarinerte pulled porken, den lettsyltede rødkålen og grønnsakene.
Vel bekomme!