Stekt fiskepudding med kokte gulrøtter, småpoteter og eggesmør
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- salt
- smør
Småpoteter
300 g
Egg
2 stk
Smør
4 ss
Gulrøtter
2 stk
Grønne erter
125 g
Fiskepudding
450 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 635 kcal
- Fett:
- 27 g
- Karbohydrater:
- 55 g
- Protein:
- 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kok grønnsakene under lokk i lite vann, slik at du bevarer mest mulig av vitaminene og næringsstoffene.
Kok potetene i lettsaltet vann i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Kok eggene i 8–10 minutter.
Skrell og kutt gulrøttene i terninger. Kok gulrøttene i 5–6 minutter. Tilsett ertene når det gjenstår omtrent 1 minutt av gulrøttenes koketid.
Skrell og kutt eggene i biter. Varm opp en liten kjele til middels høy varme. Smelt 4 ss smør, og bland inn eggene.
Kutt fiskepuddingen i skiver på omtrent 2 centimeter. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek skivene i 2–3 minutter på hver side, eller til de er gylne og gjennomvarme.
Vel bekomme!