Stekt fiskepudding med kokte gulrøtter, småpoteter og eggesmør

Stekt fiskepudding med kokte gulrøtter, småpoteter og eggesmør

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • smør
Småpoteter
300 g
Egg
2 stk
(Egg)
Smør
4 ss
Gulrøtter
2 stk
Grønne erter
125 g
Fiskepudding
450 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
635 kcal
Fett:
27 g
Karbohydrater:
55 g
Protein:
43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kok grønnsakene under lokk i lite vann, slik at du bevarer mest mulig av vitaminene og næringsstoffene.

Kok potetene i lettsaltet vann i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Kok eggene i 8–10 minutter.
Skrell og kutt gulrøttene i terninger. Kok gulrøttene i 5–6 minutter. Tilsett ertene når det gjenstår omtrent 1 minutt av gulrøttenes koketid.
 Skrell og kutt eggene i biter. Varm opp en liten kjele til middels høy varme. Smelt 4 ss smør, og bland inn eggene.
Kutt fiskepuddingen i skiver på omtrent 2 centimeter. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek skivene i 2–3 minutter på hver side, eller til de er gylne og gjennomvarme.
Vel bekomme!