Honningbakt rabarbra og gulrøtter med chevre, grønnkålmiks, byggkorn og kjerneblading
3.39 (64)
Under 30 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Bygg·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olivenolje
- pepper
- salt
Byggkorn
125 g
Sitron
½ stk
Honning
1 pakke
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Rabarbra
2 stk
Gulrøtter
2 stk
Kjerneblanding
1 pakke
Sjalottløk
1 stk
Strimlet wokmiks
200 g
Chevre
100 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 730 kcal
- Fett:
- 44 g
- Karbohydrater:
- 62 g
- Protein:
- 22 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Er du ikke glad i rå grønnkål? Stek den litt i stekepannen, så får den en mildere smak.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Tilbered byggkornene som anvist på pakken. Press saften fra halve sitronen over.
Kutt rabarbraen i omtrent 1 cm store biter. Skrell og kutt gulrøttene i staver. Bland sammen honningen og balsamicovinaigretten i en skål. Fordel rabarbraen og gulrøttene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn honningmarinaden. Stek grønnsakene i ovnen i 8–10 minutter. Strø over kjerneblandingen, og stek alt videre i 1 minutt til.
Skrell og kutt sjalottløken i skiver. Ha løken og wokmiksen i en salatbolle, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper. Smuldre chevren over salaten.
Topp salaten med den honningbakte rabarbraen og gulrøttene, og server byggkornene ved siden av.
Vel bekomme!