Honningbakt rabarbra og gulrøtter med chevre, grønnkålmiks, byggkorn og kjerneblading

Honningbakt rabarbra og gulrøtter med chevre, grønnkålmiks, byggkorn og kjerneblading

3.39 (64)
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Bygg
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • pepper
  • salt
Byggkorn
125 g
(Bygg)
Sitron
½ stk
Honning
1 pakke
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Rabarbra
2 stk
Gulrøtter
2 stk
Kjerneblanding
1 pakke
Sjalottløk
1 stk
Strimlet wokmiks
200 g
Chevre
100 g
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
730 kcal
Fett:
44 g
Karbohydrater:
62 g
Protein:
22 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Er du ikke glad i rå grønnkål? Stek den litt i stekepannen, så får den en mildere smak.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
 Tilbered byggkornene som anvist på pakken. Press saften fra halve sitronen over.  
 Kutt rabarbraen i omtrent 1 cm store biter. Skrell og kutt gulrøttene i staver. Bland sammen honningen og balsamicovinaigretten i en skål. Fordel rabarbraen og gulrøttene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn honningmarinaden. Stek grønnsakene i ovnen i 8–10 minutter. Strø over kjerneblandingen, og stek alt videre i 1 minutt til. 
 Skrell og kutt sjalottløken i skiver. Ha løken og wokmiksen i en salatbolle, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper. Smuldre chevren over salaten.
Topp salaten med den honningbakte rabarbraen og gulrøttene, og server byggkornene ved siden av.
Vel bekomme!