Louisiana Chicken med spisspaprika, chorizo og meksikanske potetbåter

Louisiana Chicken med spisspaprika, chorizo og meksikanske potetbåter

Ny oppskrift
Under 40 min
10 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Kyllinglårfilet
600 g
Spisspaprika
2 stk
Poteter
700 g
Chorizo
1 pakke
Gul løk
1 stk
Seterrømme
1 pakke
(Laktose)
Mexican BBQ
1 pakke
(Sulfitt)
Kinesisk hvitløk
1 stk
Hønsebuljong
1 pakke
Chipotlemiks
1 pakke
Olje
Pepper
Salt
Vann
6 dl
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Skvis litt limesaft over retten for ekstra frisk smak!

Sett stekeovnen på 240 grader.
Kutt ca 700 g poteter i båter. Ha potetbåtene på et stekebrett, og vend inn 1 pk meksikansk grillkrydder og litt olje, salt og pepper. Stek potetbåtene i ovnen i 25-30 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Skrell og finhakk 1 stk kinesisk hvitløk. Kutt 1 stk gul løk og 2 stk spisspaprika i skiver. Skjær 1 pk chorizo og ca 600 g kyllinglårfilet i strimler.
Varm opp en stor kjele med litt olje til høy varme. Stek kyllingstrimlene i 2-3 minutter på den ene siden. Snu kyllingen, ha i chorizoen og grønnsakene, og stek videre i ca 2 minutter. Tilsett 1 pk seterrømme, 1 pk hønsebuljong, 1 pk chipotlemiks og 6 dl vann, og la det hele småkoke i ca 10 minutter. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!