Thaisalat med helstekt indrefilet av svin, peanøtter og jasminris
4.04 (139)
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Hvete·
- Peanøtter·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Jasminris
150 g
Marinert indrefilet av svin
300 g
Rødløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Ponzusaus
1 pakke
Lime
1 stk
Srirachasaus
1 pakke
Hakkede peanøtter
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 616 kcal
- Fett:
- 13 g
- Karbohydrater:
- 77 g
- Protein:
- 48 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Skjær kjøttet i strimler før steking for å spare tid og sette mer smak på kjøttet.
Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek svinefileten i omtrent 2 minutter på alle sider, til den er gyllen. Ha kjøttet over i en ildfast form, og stek det midt i ovnen i omtrent 12 minutter eller til kjøttet er gjennomstekt, men fortsatt saftig. La kjøttet hvile i 5 minutter før du skjærer det i tynne skiver.
Skrell og kutt løken i tynne strimler. Skyll paprikaen og salaten. Kutt paprikaen i tynne strimler, og salaten i grove strimler. Ha ponzusausen i en stor bolle, press oppi saften fra limen, og smak til med Sriracha-sausen. Vend inn løken, paprikaen og salaten.
Fordel salaten på to tallerkener, og topp med kjøttet. Dryss over peanøttene, og server jasminrisen ved siden av.
Vel bekomme!