Fiskeburgere med coleslaw, aioli og ovnsbakte grønnsaksstaver

Fiskeburgere med coleslaw, aioli og ovnsbakte grønnsaksstaver

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Gulrøtter
2 stk
Søtpoteter
2 stk
Fiskeburger m/chili og ingefær
500 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Hamburgerbrød
4 stk
(Soya, Bygg, Hvete, Rug)
Finsnittet hodekål
150 g
Finsnittet rødkål
100 g
Aioli
2 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
227 kcal
Fett:
17 g
Karbohydrater:
9 g
Protein:
9 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til coleslawen med litt sitron eller lime for enda bedre smak.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
 Skrell gulrøttene. Skyll søtpotetene, og kutt søtpotetene og gulrøttene i staver. Fordel stavene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomstekte. Stek fiskeburgerne i ovnen de siste 6–7 minuttene av grønnsakenes steketid.
Varm hamburgerbrødene i ovnen i 2–3 minutter før servering.
 Vend sammen kålen og ønsket mengde av aiolien i en serveringsskål. Smak til med salt og pepper.
Fyll hamburgerbrødene med coleslawen og fiskeburgerne. Server resten av aiolien til retten.
Vel bekomme!