Fiskeburgere med coleslaw, aioli og ovnsbakte grønnsaksstaver
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Bygg·
- Fisk·
- Hvete·
- Rug·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Gulrøtter
2 stk
Søtpoteter
2 stk
Fiskeburger m/chili og ingefær
500 g
Hamburgerbrød
4 stk
Finsnittet hodekål
150 g
Finsnittet rødkål
100 g
Aioli
2 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 227 kcal
- Fett:
- 17 g
- Karbohydrater:
- 9 g
- Protein:
- 9 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til coleslawen med litt sitron eller lime for enda bedre smak.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Skrell gulrøttene. Skyll søtpotetene, og kutt søtpotetene og gulrøttene i staver. Fordel stavene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomstekte. Stek fiskeburgerne i ovnen de siste 6–7 minuttene av grønnsakenes steketid.
Varm hamburgerbrødene i ovnen i 2–3 minutter før servering.
Vend sammen kålen og ønsket mengde av aiolien i en serveringsskål. Smak til med salt og pepper.
Fyll hamburgerbrødene med coleslawen og fiskeburgerne. Server resten av aiolien til retten.
Vel bekomme!