Ostepølser med spicy potetsalat, asparges og tomat

Ostepølser med spicy potetsalat, asparges og tomat

3.83 (64)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
Kokte timian- og hvitløkspoteter
650 g
(Sulfitt)
Tomat
1 stk
Rødløk
1 stk
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Chilimajones
1 pakke
(Egg, Sennep)
Ostepølser med grønn pepper
700 g
(Melk, Laktose)
Asparges
250 g
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
829 kcal
Fett:
64 g
Karbohydrater:
36 g
Protein:
28 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Grill pølsene og aspargesene på grillen dersom været tillater det! Hvis barna ikke er så glad i rå løk, kan løken kuttes i skiver og stekes sammen med pølsene.

Kutt potetene i jevnstore biter. Kutt tomaten i terninger, og finhakk rødløken. Bland sammen potetene, tomaten, rødløken, rømmen og chilimajonesen i en serveringsskål. Smak til med salt.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek pølsene i 4–5 minutter, eller til de er gjennomstekte (se tips). Legg pølsene over på en tallerken.
Kutt bunnen av hver asparges, og kast dem. Varm opp stekepannen til middels høy varme, og ha i litt ny olje. Stek aspargesene i 1–2 minutter på hver side, eller til de er møre. Krydre med salt.
Vel bekomme!