Ostepølser med spicy potetsalat, asparges og tomat
3.83 (64)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- salt
Kokte timian- og hvitløkspoteter
650 g
Tomat
1 stk
Rødløk
1 stk
Lettrømme
150 g
Chilimajones
1 pakke
Ostepølser med grønn pepper
700 g
Asparges
250 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 829 kcal
- Fett:
- 64 g
- Karbohydrater:
- 36 g
- Protein:
- 28 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Grill pølsene og aspargesene på grillen dersom været tillater det! Hvis barna ikke er så glad i rå løk, kan løken kuttes i skiver og stekes sammen med pølsene.
Kutt potetene i jevnstore biter. Kutt tomaten i terninger, og finhakk rødløken. Bland sammen potetene, tomaten, rødløken, rømmen og chilimajonesen i en serveringsskål. Smak til med salt.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek pølsene i 4–5 minutter, eller til de er gjennomstekte (se tips). Legg pølsene over på en tallerken.
Kutt bunnen av hver asparges, og kast dem. Varm opp stekepannen til middels høy varme, og ha i litt ny olje. Stek aspargesene i 1–2 minutter på hver side, eller til de er møre. Krydre med salt.
Vel bekomme!