Hoisinglasert indrefilet av svin med mangosalat og ris
3.81 (116)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Jasminris
150 g
Marinert indrefilet av svin
300 g
Hoisinsaus
2 pakke
Restaurantsalat
75 g
Agurk
½ stk
Mango
1 stk
Lime
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 472 kcal
- Fett:
- 3 g
- Karbohydrater:
- 70 g
- Protein:
- 41 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Sett inn et steketermometer der kjøttet er på sitt tykkeste, og stek det i ovnen til kjernetemperaturen ligger på mellom 62–65 grader. La kjøttet hvile i 5–10 minutter før servering.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skjær indrefileten i to på langs, slik at stykkene blir omtrent like store. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 1 minutt på hver side, og krydre med salt og pepper. Ha kjøttet over i en ildfast form, smør på den ene pakken med hoisinsaus, og stek kjøttet i ovnen i 8–12 minutter (se tips). La kjøttet hvile i 3–4 minutter før servering. Hvis det blir sjy igjen i formen, kan du servere den til retten.
Skyll salaten og agurken i kaldt vann. Skrell og kutt mangoen i terninger. Kutt agurken i terninger. Bland mangoen, agurken og salaten sammen i en serveringsskål, og smak til med saft fra limen, salt og pepper.
Server resten av hoisinsausen til retten.
Vel bekomme!