Hoisinglasert indrefilet av svin med mangosalat og ris

Hoisinglasert indrefilet av svin med mangosalat og ris

3.81 (116)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Jasminris
150 g
Marinert indrefilet av svin
300 g
Hoisinsaus
2 pakke
(Soya, Sesamfrø)
Restaurantsalat
75 g
Agurk
½ stk
Mango
1 stk
Lime
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
472 kcal
Fett:
3 g
Karbohydrater:
70 g
Protein:
41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Sett inn et steketermometer der kjøttet er på sitt tykkeste, og stek det i ovnen til kjernetemperaturen ligger på mellom 62–65 grader. La kjøttet hvile i 5–10 minutter før servering.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft
Tilbered risen som anvist på pakken.
 Skjær indrefileten i to på langs, slik at stykkene blir omtrent like store. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 1 minutt på hver side, og krydre med salt og pepper. Ha kjøttet over i en ildfast form, smør på den ene pakken med hoisinsaus, og stek kjøttet i ovnen i 8–12 minutter (se tips). La kjøttet hvile i 3–4 minutter før servering. Hvis det blir sjy igjen i formen, kan du servere den til retten.
Skyll salaten og agurken i kaldt vann. Skrell og kutt mangoen i terninger. Kutt agurken i terninger. Bland mangoen, agurken og salaten sammen i en serveringsskål, og smak til med saft fra limen, salt og pepper.
Server resten av hoisinsausen til retten.
Vel bekomme!