Minitortillaer med pulled pork, syrlig råkostsalat og curry- og mangodressing
4.12 (66)
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- eddik 7 %
- pepper
- salt
- sukker
Pulled pork
400 g
Teriyakisaus
100 g
Sesamfrø
1 pakke
Ingefær
1 bit
Lime
1 stk
Råkostmiks
150 g
Mais
1 pakke
Eddik 7 %
1 ss
Sukker
½ ss
Maistortillaer
10 stk
Curry- og mangodressing
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 269 kcal
- Fett:
- 13 g
- Karbohydrater:
- 4 g
- Protein:
- 33 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Varm opp en tørr stekepanne til høy varme, og stek tortillaene i omtrent 10 sekunder på hver side, til de blir sprø.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i pulled pork-kjøttet og kraften fra pakken. La det hele småkoke i 3–4 minutter, og bruk to gafler til å rive kjøttet fra hverandre. Kok kjøttet i omtrent 10 minutter til, eller til det meste av kraften har kokt inn i kjøttet. Tilsett teriyakisausen og sesamfrøene, og la kjøttet stå på lav varme frem til servering.
Skrell ingefæren med en skje, og riv den på den fine siden av et rivjern. Del limen i båter. Ha ½ ss av ingefæren, 1 ss eddik, ½ ss sukker og saft fra halve limen i en skål, og vend inn råkostmiksen og maisen. Smak til med salt, pepper og eventuelt mer av ingefæren.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
Sett sammen tortillaer av kjøttet, råkostsalaten og curry- og mangodressingen. Server limebåtene til retten.
Vel bekomme!