Pasta med laksefrikadeller, brokkoli og kremet rød pesto

Pasta med laksefrikadeller, brokkoli og kremet rød pesto

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Brokkoli
1 stk
Laksefrikadeller
600 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Tomatpesto
2 pakke
(Egg, Melk)
Crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Farfalle
400 g
(Hvete)
Grønne erter
125 g
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
834 kcal
Fett:
37 g
Karbohydrater:
85 g
Protein:
40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt finhakket hvitløk i pestoblandingen før du vender det sammen med pastaen.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Tilbered pastaen som anvist på pakken, men tilsett ertene i kokevannet de siste 2 minuttene av pastaens koketid.
Del brokkolien i små buketter. Fordel brokkolien og laksefrikadellene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek brokkolien og laksen i ovnen i 12–15 minutter, til fisken er gyllen og gjennomvarm.
Spar på omtrent 1½ dl av pastavannet før du siler den ferdigkokte pastaen og ertene. Ha pastaen og ertene tilbake i kjelen.
 Rør sammen pastavannet, den røde pestoen, crème fraîchen og litt salt og pepper til blandingen er jevn. Bland pestoblandingen med pastaen.
Vel bekomme!