Minuttbiff av storfe med maiskrem, ovnsbakt brokkoli og barbecuesaus

Minuttbiff av storfe med maiskrem, ovnsbakt brokkoli og barbecuesaus

Ny oppskrift
Under 30 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Bakepapir (kan sløyfes)
    • melk
    • olje
    • pepper
    • salt
    • smør
    Poteter
    400 g
    Brokkoli
    1 stk
    Maiskorn
    2 pakke
    Melk
    1 dl
    Smør
    1 ss
    Minuttbiff av storfe
    300 g
    Barbecuesaus
    40 g
    Næringsbergening (per porsjon)
    Energi:
    197 kcal
    Fett:
    1 g
    Karbohydrater:
    40 g
    Protein:
    8 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Stek kjøttet i to omganger for best resultat!

    Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
    Kutt potetene i båter. Fordel potetene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i 20–25 minutter, til potetene er gylne og gjennomstekte. Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Ta stekebrettet med potetene ut av ovnen når det gjenstår 15–20 minutter av steketiden. Fordel brokkolibukettene på brettet, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene og brokkolien i ovnen i 15–20 minutter til. 
     Sil laken av maiskornene, og ha dem i en kjele med 1 dl melk og 1 ss smør. Kok opp, og kjør blandingen jevn med en stavmikser. Spe eventuelt på med mer melk hvis du vil. Smak til med salt og pepper. La maiskremen stå på lav varme frem til servering. 
    Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 1–2 minutter på hver side, og krydre med salt og pepper.
    Server barbecuesausen til retten.
    Vel bekomme!