Fiskegryte med sei, ovnsbakt brokkoli og sukkererter servert med rundstykker
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- smør
Seifilet
600 g
Fiskesuppebase
700 g
Sukkererter
1 pakke
Brokkoli
1 stk
Steinovnsbakte rundstykker
1 pakke
Smør
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til fiskegryten med litt presset sitron for ekstra frisk smak!
Sett stekeovnen på 200 grader.
Del brokkolien i mindre buketter, og skrell brokkolistilken og kutt den i skiver. Fordel brokkolien i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek formen i ovnen i 10-12 minutter, eller til brokkolien er gjennomstekt.
Varm rundstykkene i ovnen ved siden av brokkolien i 5-8 minutter.
Varm opp fiskesuppebasen i en stor kjele på middels varme under omrøring.
Kutt sukkerertene i skiver, og skjær fisken i grove biter. Ha fisken og sukkerertene i fiskesuppebasen, og la det trekke i ca. 5 minutter, eller til fisken begynner å flake seg.
Vel bekomme!