Fiskegryte med sei, ovnsbakt brokkoli og sukkererter servert med rundstykker

Fiskegryte med sei, ovnsbakt brokkoli og sukkererter servert med rundstykker

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Seifilet
600 g
Fiskesuppebase
700 g
(Fisk, Selleri, Melk, Laktose)
Sukkererter
1 pakke
Brokkoli
1 stk
Steinovnsbakte rundstykker
1 pakke
(Laktose)
Smør
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til fiskegryten med litt presset sitron for ekstra frisk smak!

Sett stekeovnen på 200 grader.
Del brokkolien i mindre buketter, og skrell brokkolistilken og kutt den i skiver. Fordel brokkolien i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek formen i ovnen i 10-12 minutter, eller til brokkolien er gjennomstekt.
Varm rundstykkene i ovnen ved siden av brokkolien i 5-8 minutter.
Varm opp fiskesuppebasen i en stor kjele på middels varme under omrøring.
Kutt sukkerertene i skiver, og skjær fisken i grove biter. Ha fisken og sukkerertene i fiskesuppebasen, og la det trekke i ca. 5 minutter, eller til fisken begynner å flake seg.
Vel bekomme!