Urtepanert flyndrefilet med hvitløksbakte potetbåter, blandet salat, remulade og dill
4.02 (115)
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Poteter
400 g
Kinesisk hvitløk
½ stk
Urtepanert flyndrefilet
300 g
Tomat
1 stk
Restaurantsalat
75 g
Sitron
1 stk
Remulade
75 g
Dill
1 bunt
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 670 kcal
- Fett:
- 33 g
- Karbohydrater:
- 67 g
- Protein:
- 26 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Riv litt sitronskall over fisken for ekstra frisk smak, og smak til remuladen med sitronsaft og pepper.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skrell og finhakk hvitløken. Del potetene i båter, og fordel dem utover et stekebrett med bakepapir. Bland hvitløken, og litt olje, salt og pepper sammen med potetene, og stek potetene midt i ovnen i omtrent 25 minutter.
Legg fisken på brettet sammen med potetene når det gjenstår omtrent 10 minutter av potetenes steketid. Stek videre til fisken er sprø og gjennomvarm og potetene er gjennomstekte.
Skyll tomaten og salaten. Del tomaten i båter, og vend dem sammen med salaten og litt olivenolje i en serveringsskål. Krydre med salt og pepper.
Del sitronen i båter. Ha remuladen i en serveringsskål. Skyll og grovhakk dillen. Dryss rikelig av den grovhakkede dillen over fisken, og server.
Vel bekomme!