Tortellini med riccota og spinat, kremet soppsaus og tomatsalat

Tortellini med riccota og spinat, kremet soppsaus og tomatsalat

Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

6 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Gul løk
1 stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Sjampinjong
200 g
Vårløk
1 pakke
Kremfløte
1 kartong
(Melk, Laktose)
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Sitron
½ stk
Vann
2 dl
Tomater
2 stk
Ruccola
100 g
Tortelloni med ricotta og spinat
3 pakke
(Egg, Hvete, Melk, Laktose)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
111 kcal
Fett:
5 g
Karbohydrater:
14 g
Protein:
4 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kutt tomaten i terninger, og bland tomatterningene og ruccolaen med pastaen ved servering. Server retten med litt nykvernet, sort pepper.

Skrell og finhakk løken og hvitløken. Kutt soppen i skiver. Skyll og kutt vårløken i tynne skiver. 
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og tilsett olje. Stek soppen i 5 minutter, eller til den er gyllen. Tilsett løken og hvitløken, og stek det hele i omtrent 2 minutter til, til løken er gyllen. Ha i kremfløten, 2 dl vann og grønnsaksbuljongen, og la det hele småkoke i 5–10 minutter. Riv sitronskallet (bare det gule) på den fine siden av et rivjern. Smak til med salt, pepper og det revne sitronskallet. Vend inn vårløken rett før servering.
Kutt tomatene i skiver, og fordel dem utover en tallerken. Skyll ruccolaen, og fordel den over tomatskivene. Drypp over litt olivenolje før servering. 
Tilbered pastaen som anvist på pakkene. Hell av vannet, og vend inn den kremete soppsausen. 
Vel bekomme!