Fiskesuppe med sei og grønnsaker servert med steinovnsbakte rundstykker
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Fisk·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Pepper
- salt
Fiskesuppebase
2 pakke
Gressløk
1 pakke
Gulrot
400 g
Minipurreløk
2 stk
Steinovnsbakte rundstykker
1 pakke
Seifilet
400 g
Pepper
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til suppen med litt ferskpresset sitronsaft for endra bedre smak!
Sett stekeovnen på 200 grader.
Skrell ca 400 g gulrot, og rens 2 stk minipurreløk i kaldt vann. Kutt gulroten og purreløken i terninger, og skjær ca 400 g seifilet i biter.
Varm 1 pk steinovnsbakte rundstykker i ovnen i 5-8 minutter.
Kok opp 2 pk fiskesuppebase i en kjele på lav varme under omrøring. Tilsett fisken, gulroten og purreløken. La fisken og grønnsakene trekke i ca 5 minutter, eller til fisken er gjennomkokt. Smak til med salt og pepper før servering.
Finhakk 1 pk gressløk. Topp suppen med gressløken, og server med de nystekte rundstykkene.
Vel bekomme!