Fersk pasta vendt i ruccolapesto, og toppet med ovnsbakt jordskokk

Fersk pasta vendt i ruccolapesto, og toppet med ovnsbakt jordskokk

3.94 (87)
Under 35 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Mandler

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Fersk tagliatelle
250 g
(Egg, Hvete)
Jordskokk
250 g
Sjalottløk
1 stk
Sitron
½ stk
Grønt eple
1 stk
Ruccola
50 g
Mandelskiver
1 pakke
(Mandler)
Kinesisk hvitløk
¼ stk
Olivenolje
1 dl
Tobladssalat
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
557 kcal
Fett:
11 g
Karbohydrater:
93 g
Protein:
21 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp gjerne retten med litt revet sitronskall!

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
 Skyll jordskokkene i kaldt vann, og del dem i biter på omtrent 2 cm. Skrell og kutt sjalottløken i fire. Fordel jordskokkene og løken utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, saft fra sitronen, salt og pepper. Stek grønnsakene midt i ovnen i omtrent 25 minutter.
 Skyll ruccolaen i kaldt vann. Skrell og finhakk hvitløken. Ha ruccolaen, hvitløken og mandelskivene over i et litermål sammen med 1 dl olivenolje. Kjør det hele til en jevn masse med en stavmikser. Smak til med salt.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
Skyll og kutt eplet i terninger. Bland ruccolapestoen sammen med pastaen, og topp retten med jordskokkene og eplebitene. Server salaten til retten.
Vel bekomme!