Ovnsbakt torsk med potetmos og bønnecassoulet

Ovnsbakt torsk med potetmos og bønnecassoulet

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Evt. nykvernet sort pepper
    • Litt salt
    • olje
    Baconterninger
    100 g
    Hønsebuljong
    1 pakke
    Lime
    1 stk
    Hvite bønner
    2 boks
    Gul løk
    1 stk
    Kjørvel
    1 pakke
    Erter
    200 g
    Torskefilet
    300 g
    Potetmos
    400 g
    Olje
    Evt. nykvernet sort pepper
    Litt salt
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Ha en spiseskje smør i potetmosen for ekstra god smak!

    Sett stekeovnen på 200 grader.
    Grovhakk løken og minipurreløken, og sil vannet av bønnene.
    Ha fisken i en ildfast form, og topp den med litt olje, salt og pepper. Stek formen i ovnen i 8-13 minutter, eller til fisken er gjennomstekt.
    Varm opp potetmosen i en kjele på lav varme under omrøring.
    Varm opp en tørr stekepanne til høy varme. Stek baconterningene til de er gylne. Ha i løken og stek videre i ca 2 minutter. Tilsett bønnene, ertene, hønsebuljongen og vannet, og la cassouleten trekke i 5-6 minutter.
    Finhakk dillen, og vend den inn i cassouleten før servering. Smak til med saften fra limen.
    Vel bekomme!