Ovnsbakt torsk med potetmos og bønnecassoulet
Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Evt. nykvernet sort pepper
- Litt salt
- olje
Baconterninger
100 g
Hønsebuljong
1 pakke
Lime
1 stk
Hvite bønner
2 boks
Gul løk
1 stk
Kjørvel
1 pakke
Erter
200 g
Torskefilet
300 g
Potetmos
400 g
Olje
Evt. nykvernet sort pepper
Litt salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha en spiseskje smør i potetmosen for ekstra god smak!
Sett stekeovnen på 200 grader.
Grovhakk løken og minipurreløken, og sil vannet av bønnene.
Ha fisken i en ildfast form, og topp den med litt olje, salt og pepper. Stek formen i ovnen i 8-13 minutter, eller til fisken er gjennomstekt.
Varm opp potetmosen i en kjele på lav varme under omrøring.
Varm opp en tørr stekepanne til høy varme. Stek baconterningene til de er gylne. Ha i løken og stek videre i ca 2 minutter. Tilsett bønnene, ertene, hønsebuljongen og vannet, og la cassouleten trekke i 5-6 minutter.
Finhakk dillen, og vend den inn i cassouleten før servering. Smak til med saften fra limen.
Vel bekomme!