Kremet pasta med chorizo, brokkoli og sitron
Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Melk
Basisvarer:
- Glutenfri soyasaus
- olje
- pepper
- salt
- vann
Glutenfri fusilli
250 g
Sjalottløk
1 stk
Chorizo
100 g
Laktosefri crème fraîche
300 g
Sitron
½ stk
Tomat
1 stk
Glutenfri soyasaus
1 ss
Vann
1½ dl
Brokkoli
1 stk
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 1205 kcal
- Fett:
- 72 g
- Karbohydrater:
- 110 g
- Protein:
- 30 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kok brokkolien sammen med pastaen for å spare tid og oppvask.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Kok brokkolien i omtrent 2 minutter.
Skrell og finhakk sjalottløken. Kutt tomaten i terninger, og kutt chorizoen i strimler. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og chorizoen i 2–3 minutter, til løken er gyllen. Rør inn crème fraîchen, 1½ dl vann og 1 ss soyasaus. Ha i tomatterningene, og gi det hele et oppkok.
Hell vannet av pastaen. Ha pastaen tilbake i kjelen, og vend inn chorizoblandingen. Smak til med salt og pepper.
Kutt sitronen i båter, og server sitronbåtene til retten.
Vel bekomme!