Kremet pasta med chorizo, brokkoli og sitron

Kremet pasta med chorizo, brokkoli og sitron

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Melk

Basisvarer:
  • Glutenfri soyasaus
  • olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Liste
Liste
Bilder
Glutenfri fusilli
250 g
Sjalottløk
1 stk
Chorizo
100 g
Laktosefri crème fraîche
300 g
(Melk)
Sitron
½ stk
Tomat
1 stk
Glutenfri soyasaus
1 ss
Vann
1½ dl
Brokkoli
1 stk
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
1205 kcal
Fett:
72 g
Karbohydrater:
110 g
Protein:
30 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kok brokkolien sammen med pastaen for å spare tid og oppvask.

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Kok brokkolien i omtrent 2 minutter.
Skrell og finhakk sjalottløken. Kutt tomaten i terninger, og kutt chorizoen i strimler. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og chorizoen i 2–3 minutter, til løken er gyllen. Rør inn crème fraîchen, 1½ dl vann og 1 ss soyasaus. Ha i tomatterningene, og gi det hele et oppkok.
 Hell vannet av pastaen. Ha pastaen tilbake i kjelen, og vend inn chorizoblandingen. Smak til med salt og pepper.
Kutt sitronen i båter, og server sitronbåtene til retten.
Vel bekomme!