Pasta carbonara med bacon, vårløk og sukkererter
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg
Basisvarer:
- Evt. nykvernet sort pepper
- Litt salt
Baconterninger
100 g
Sukkererter
1 pakke
Conchigliepasta
1 pakke
Crème fraîche
0.5 pakke
Egg
1 stk
Gressløk
0.5 pakke
Vårløk
1 pakke
Litt salt
Evt. nykvernet sort pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Sett 2 l vann med 1 ts salt på kok.
Skyll og finhakk 1 pk vårløk. Skrell og press 1/2 stk kinesiskhvitløk.
Kok 1 pk conchigliepasta i vannet fra punkt 1 i 12-13 minutter, eller til pastaen er al dente - myk nok til å spises, men fast nok til å gi tennene litt motstand.
Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme, og stek ca 200 g baconterninger i 3-4 minutter, til baconet begynner å bli gyllent. Ha i vårløken, og stek videre i 2-3 minutter, til vårløken er blank. Tilsett hvitløk og 1 pk sukkererter, og stek videre i ca 1 minutt. Smak til med salt og pepper.
Finhakk 1/2 pk gressløk,Bland sammen 2 stk egg, 1/2 boks crème fraîche og den finhakkede gressløken i en skål.
Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, ha den tilbake i kjelen, og vend inn gressløkblandingen.
Vel bekomme!