Hickorygrillskiver med ovnsbakte potetskiver, asparges, tomater og aioli

Hickorygrillskiver med ovnsbakte potetskiver, asparges, tomater og aioli

3.64 (78)
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Poteter
400 g
Grillskiver
350 g
Asparges
100 g
Gule cherrytomater
250 g
Smør
1 ts
Aioli
1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
424 kcal
Fett:
28 g
Karbohydrater:
38 g
Protein:
6 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bruk grillen hvis været tillater det! Har du litt barbecuesaus, kan du pensle potetskivene med litt av den.

Varm opp stekeovnen til 220 grader.
Fordel kjøttet på en tallerken. Pass på at skivene har litt mellomrom mellom seg, slik at de tempereres mens du forbereder potetene.
 Kutt potetene i skiver på omtrent ½ cm. Fordel potetskivene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte.
Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 4–5 minutter på den ene siden, til det har fått en jevn stekeskorpe. Snu skivene, og stek dem i 4–5 minutter til på den andre siden.
Kok opp lettsaltet vann i en kjele. Kutt bunnen av aspargesene. Ha 1 ts smør og aspargesene i kjelen, og la det koke i omtrent 3 minutter.
Kutt cherrytomatene i to, og krydre dem med salt og pepper.
Server aiolien til retten.
Vel bekomme!