Kremet pasta med chorizo, cherrytomater og sitron

Kremet pasta med chorizo, cherrytomater og sitron

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • soyasaus
  • vann
Fullkornspenne
400 g
(Hvete)
Gul løk
1 stk
Chorizo
200 g
Lett crème fraîche
300 g
(Melk, Laktose)
Sitron
1 stk
Vann
1½ dl
Soyasaus
1 ss
Gule cherrytomater
250 g
Brokkoli
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
625 kcal
Fett:
23 g
Karbohydrater:
79 g
Protein:
25 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kok brokkolien sammen med pastaen for å spare tid og oppvask.

Varm opp stekeovnen til 220 grader.
Les gjennom oppskriften før du starter, og planlegg hvordan du vil gå frem. Finn frem alle ingrediensene og kjøkkenredskapene du trenger, så går matlagingen raskere.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Ha cherrytomatene i en ildfast form, og ha over litt olje, salt og pepper. Stek cherrytomatene i ovnen i 10–15 minutter.
Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Kok brokkolien i omtrent 2 minutter.
Skrell og finahakk løken. Kutt chorizoen i strimler. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og chorizoen i 2–3 minutter, til løken er gyllen. Rør inn crème fraîchen, 1½ dl vann og 1 ss soyasaus, og gi det et lite oppkok.
 Hell vannet av pastaen. Ha pastaen tilbake i kjelen, og vend inn chorizoblandingen. Smak til med salt og pepper.
Kutt sitronen i båter, og server sitronbåtene til retten.
Vel bekomme!