Gratinerte nachos med lettrømme og salat

Gratinerte nachos med lettrømme og salat

Ny oppskrift
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
Gul løk
½ stk
Kjøttdeig
350 g
Oksebuljong
1 pakke
Three spice
¼ pakke
Hakkede tomater
400 ml
Tortillachips
1 pakke
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Hjertesalat
1 stk
Laktosefri lettrømme
300 g
(Melk)
Vårløk
½ pakke
Lime
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
1006 kcal
Fett:
66 g
Karbohydrater:
52 g
Protein:
51 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du avokado liggende? Lag en guacamole og server den til retten.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skrell og finhakk løken. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side. Hakk den opp, tilsett løken, og stek den i 3–4 minutter til, til den nesten er gjennomstekt. Rør inn oksebuljongen, tacokrydderet og de hakkede tomatene. Kok opp, og la det hele småkoke i omtrent 2 minutter.
 Fordel tortillachipsene utover et stekebrett med bakepapir. Fordel kjøttdeigen over. Riv Grana Padano-osten på et rivjern over kjøttdeigen. Stek nachosen i ovnen omtrent 10 minutter. Finsnitt vårløken, og strø den over nachosen når den tas ut av ovnen. 
Kutt salaten i strimler, og skyll den i kaldt vann. Kutt limen i båter. Server salaten, limebåtene og ønsket mengde av lettrømmen til retten. 
Vel bekomme!