Kylling med søt chilisaus, grønnsakswok, nudler og koriander
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Egg·
- Gluten
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Eggnudler
1 pakke
Koriander
1/2 bunt
Wokmiks
1 pakke
Sweet chili-woksaus
2 pakke
Olje
Prinsessefilet av kylling
450 g
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Wok grønnsakene sammen med litt finrevet ingefær for ekstra smak!
Tilbered eggenudlene etter anvisning på pakken.
Varm opp en wokpanne eller en stor stekepanne med litt olje til høy varme. Krydre kyllingen med litt salt, og stek i ca. 5 minutter, til kyllingen har fått en gyllen farge. Ha i chilisausen, gi det hele et raskt oppkok, og ha det over i en skål for servering.
Ha litt ny olje i stekepannen, og varm den opp igjen til høy varme. Stek wokmiksen i ca. 5 minutter, og smak til med salt og pepper.
Sil vannet av de ferdigkokte nudlene, og ha nudlene tilbake i kjelen.
Finhakk korianderen, og strø den over retten ved servering.
Vel bekomme!