Pølser med potetmos, wokmiks og sursøt saus

Pølser med potetmos, wokmiks og sursøt saus

3.76 (67)
Under 30 min
4 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Bakepapir (kan sløyfes)
    • laktosefri melk
    • laktosefritt smør
    • olje
    • pepper
    • salt
    Mandelpoteter
    400 g
    Laktosefritt smør
    1 ss
    Laktosefri melk
    1 dl
    Stekepølser
    400 g
    Strimlet wokmiks
    300 g
    Sweet chili-saus
    150 g
    Næringsbergening (per porsjon)
    Energi:
    833 kcal
    Fett:
    43 g
    Karbohydrater:
    74 g
    Protein:
    38 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Smak til potetmosen med litt muskatnøtt.

    Varm opp stekeovnen til 190 grader varmluft.
    Skrell potetene, og kok dem i usaltet vann i omtrent 20–25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
    Skjær små snitt på begge sider av pølsene. Legg dem på et stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i 10–15 minutter, eller til de er gjennomvarme og har en gyllen farge.
    Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek wokmiksen i 2–3 minutter.
     Sil vannet av potetene når de er gjennomkokte, og la dem dampe seg tørre i kjelen. Bruk en visp eller stapper, og mos potetene sammen med 1 ss smør. Spe på med 1 dl melk, litt og litt, mens du rører, til potetmosen har ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper.
    Server chilisausen til retten. 
    Vel bekomme!