Pølser med potetmos, wokmiks og sursøt saus
3.76 (67)
Under 30 min
4 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- laktosefri melk
- laktosefritt smør
- olje
- pepper
- salt
Mandelpoteter
400 g
Laktosefritt smør
1 ss
Laktosefri melk
1 dl
Stekepølser
400 g
Strimlet wokmiks
300 g
Sweet chili-saus
150 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 833 kcal
- Fett:
- 43 g
- Karbohydrater:
- 74 g
- Protein:
- 38 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til potetmosen med litt muskatnøtt.
Varm opp stekeovnen til 190 grader varmluft.
Skrell potetene, og kok dem i usaltet vann i omtrent 20–25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skjær små snitt på begge sider av pølsene. Legg dem på et stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i 10–15 minutter, eller til de er gjennomvarme og har en gyllen farge.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek wokmiksen i 2–3 minutter.
Sil vannet av potetene når de er gjennomkokte, og la dem dampe seg tørre i kjelen. Bruk en visp eller stapper, og mos potetene sammen med 1 ss smør. Spe på med 1 dl melk, litt og litt, mens du rører, til potetmosen har ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper.
Server chilisausen til retten.
Vel bekomme!