Adams #2 Pizza Parma: Parmaskinke, ruccola, pinjekjerner og grana padano
Ny oppskrift
Under 0 min
8 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Bløtdyr·
- Lupin·
- Egg·
- Gluten·
- Melk·
- Soya·
- Nøtter·
- Selleri
Basisvarer:
- Hvetemel
Grana Padano
1 stk
Rødløk
0,5 stk
Parmaskinke
1 pakke
Pinjekjerner
1 pakke
Pizzabunner
1 pakke
Pizzasaus
0,5 pakke
Revet mozzarella
0,5 pakke
Ruccola
1 pakke
Hvetemel
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 250 grader.
Bruk hendene eller en kjevle til å flate ut pizzabunnen. Ha litt hvetemel over og under bunnen når du kjevler, slik at deigen ikke setter seg fast.
Kutt rødløken i strimler. Fordel pizzasausen, rødløken og mozzarellaen jevnt utover bunnen, og stek pizzaen i ovnen i 8-12 minutter.
Topp pizzaen med pinjekjernene, parmaskinken og ruccolaen. Riv over grana padano-osten, og server!
Vel bekomme!