Adams #2 Pizza Parma: Parmaskinke, ruccola, pinjekjerner og grana padano

Adams #2 Pizza Parma: Parmaskinke, ruccola, pinjekjerner og grana padano

Ny oppskrift
Under 0 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Bløtdyr
    ·
  • Lupin
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Hvetemel
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Rødløk
0,5 stk
Parmaskinke
1 pakke
Pinjekjerner
1 pakke
Pizzabunner
1 pakke
(Gluten, Soya, Nøtter, Selleri, Bløtdyr, Lupin, Egg, Laktose)
Pizzasaus
0,5 pakke
Revet mozzarella
0,5 pakke
Ruccola
1 pakke
Hvetemel
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 250 grader.
Bruk hendene eller en kjevle til å flate ut pizzabunnen. Ha litt hvetemel over og under bunnen når du kjevler, slik at deigen ikke setter seg fast.
Kutt rødløken i strimler. Fordel pizzasausen, rødløken og mozzarellaen jevnt utover bunnen, og stek pizzaen i ovnen i 8-12 minutter.
Topp pizzaen med pinjekjernene, parmaskinken og ruccolaen. Riv over grana padano-osten, og server!
Vel bekomme!