Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- vann
Tortillalefser
1 pakke
Bakepapir (kan sløyfes)
Kjøttdeig
500 g
Lettrømme
1 pakke
Maiskorn
1 pakke
Mozzarella
1 pakke
Plommetomat
2 stk
Rødløk
1 stk
Olje
Vann
Quesadilla kryddermiks
1 pakke
Salatmiks
1 pakke
Tacosaus
1 glass
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 220 grader.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek ca 500 g kjøttdeig i ca 1 minutt på hver side, slik at det dannes en stekeskorpe. Hakk opp kjøttdeigen, og tilsett 1 pk quesadillas kryddermiks og 1 dl vann. Stek videre i 4-5 minutter, eller til væsken er kokt vekk.
Fordel halvparten av 1 pk hvetetortilla på et stekebrett med bakepapir. Topp lefsene med kjøttfyllet og 1 boks mozzarella, og legg den andre halvparten av tortillalefsene oppå. Stek i ovnen i ca 10 minutter.
Finhakk 1 stk rødløk, kutt 2 stk plommetomater i terninger, og hell væsken av 1 boks maiskorn. Ha grønnsakene, 1 pk salatmiks, 1 glass tacosaus og 1 boks lettrømme i skåler for servering.
Vel bekomme!