Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Aromasopp
1 pakke
Lettrømme
1 pakke
Avokado
1 stk
Gul paprika
1 stk
Tortillalefser
1 pakke
Kinesisk hvitløk
1 stk
Kyllingbryst
600 g
Lime
1 stk
Gul løk
1 stk
Mozzarella
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Bakepapir (kan sløyfes)
Olje
Pepper
Salt
Rødløk
1 stk
Fajitas kryddermiks
1 pakke
Tacosaus
1 glass
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 220 grader.
Rens og kutt den røde paprikaen og den gule paprikaen i strimler, kutt aromasoppen og rødløken i båter, og skrell og finhakk hvitløken. Skjær kyllingen i strimler.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingstrimlene i 2-3 minutter, til de har fått en gyllen farge. Ha i grønnsakene og fajitaskrydderet, og stek videre i ca. 2 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt.
Del avokadoen i to på langs, ta ut stenen, skrap ut avokadokjøttet med en spiseskje, og kutt det i terninger. Ha avokadoterningene i en serveringsskål, og mos dem sammen med halvparten av lettrømmen og saften fra limen. Smak til med salt og pepper.
Fordel tortillalefsene utover et stekebrett med bakepapir. Fyll tortillaene med kylling- og grønnsaksfyllet, rull dem sammen, og strø over mozzarellaen. Stek i ovnen i 6-8 minutter.
Server fajitasene med tacosausen og resten av lettrømmen.
Vel bekomme!