Spinatpannekaker med chevre, aromasopp, eple, pære og lettsyltet rødløk

Spinatpannekaker med chevre, aromasopp, eple, pære og lettsyltet rødløk

3.95 (77)
Under 45 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Hvetemel
  • olje
  • salt
  • sukker
Spinat
50 g
Lettmelk
2½ dl
(Melk, Laktose)
Egg
2 stk
(Egg)
Hvetemel
2 dl
Aromasopp
200 g
Kinesisk hvitløk
½ stk
Chevre
1 pakke
(Melk, Laktose)
Eple
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Pære
1 stk
Rødløk
1 stk
Sitron
1 stk
Sukker
½ ts
Kikerter
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
340 kcal
Fett:
23 g
Karbohydrater:
13 g
Protein:
20 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Pannekaker til overs? Fyll dem med pålegg og ta dem med som lunsj!

Skyll spinaten. Ha spinaten og melken i en blender, og kjør det til en jevn masse. Rør sammen eggene, spinatblandingen og litt salt i en bolle. Sikt inn 2 dl hvetemel, litt og litt, og rør til du har en jevn røre.
Kutt soppen i skiver. Skrell og finhakk hvitløken. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. 
Ha rødløken i en liten skål, og vend inn ½ ts sukker, en klype salt og saft fra sitronen. Bland alt godt sammen og la det stå frem til servering.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek tynne pannekaker av pannekakerøren. Vent med å snu pannekakene til du ser at de er lette å løfte med en stekespade. Legg pannekakene på et fat med lokk. Begynn på neste punkt mens du venter på pannekakene.
 Sil laken av kikertene og skyll dem i kaldt vann. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kikertene i 3–4 minutter, til de er gylne. Ha kikertene over i en serveringsskål. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek soppen og hvitløken i 4–5 minutter, eller til soppen er gyllen.
Skjær chevren i skiver. Skyll og kutt salaten i biter, og kutt eplet og pæren i terninger.
Fyll pannekakene med de stekte kikertene, soppen og hvitløken, chevren, salaten, eplet, pæren, og den syltede rødløken.
Vel bekomme!