EK2 Kinesiske pannekaker med spicy svinekjøtt, friske grønnsaker, koriander og hoisinsaus

EK2 Kinesiske pannekaker med spicy svinekjøtt, friske grønnsaker, koriander og hoisinsaus

Ny oppskrift
Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • vann
Vårløk
1 stk
Revet gulrot
100 g
Eple
1 stk
Sesamfrø
1 pakke
Chiliflak
1 pakke
Koriander
1 bunt
Kinesisk hvitløk
Hoisinsaus
1 beger
(Gluten, Soya)
Mørkokt svinekjake
350 g
Agurk
1 stk
Rødløk
Vann
1 dl
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kjøttet kan også tilberedes i ovnen. Ha litt olje i en ildfast form, legg kjøttet, inkludert kraften, i formen, og stek det i ovnen i ca 15 minutter på 240 grader. Riv kjøttet fra hverandre før servering.

Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek ca 350 g mørkokt svinekjake, inkludert kraften, i ca 5 minutter. Riv deretter kjøttet i mindre biter ved hjelp av to gafler.
Grovhakk 1/2 pk koriander, finsnitt 1/2 pk vårløk og 1/2 stk rødløk, og kutt 1 stk eple og 1/3 stk agurk i staver. Ha grønnsakene, 1 pk revet gulrot og 2 pk hoisinsaus i separate skåler for servering.
Ha 1 pk sesamfrø og ønsket mengde av 1 pk chiliflakes i stekepannen med kjøttet, og stek videre i ca 2 minutter.
Kok opp 1 dl vann i en kjele. Legg en sil over kjelen, og legg 1 pk kinesiske pannekaker oppi silen. Dekk silen med et rent kjøkkenhåndkle, og damp pannekakene i ca 10 sekunder.
Vel bekomme!