Quesadillas med tacokrydret kjøttdeig, kålsalat og tomatsalsa

Quesadillas med tacokrydret kjøttdeig, kålsalat og tomatsalsa

3.56 (123)
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • eplesider-/hvitvinseddik
  • olivenolje
  • olje
  • vann
Gul løk
½ stk
Grønn paprika
1 stk
Kjøttdeig
350 g
Three spice
½–1 pakke
Vann
1 dl
Tortillalefser
4 stk
(Hvete)
Mozzarella
100 g
(Melk, Laktose)
Tomat
1 stk
Strimlet kålsalat
120 g
Tomatsalsa
85 g
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
968 kcal
Fett:
45 g
Karbohydrater:
80 g
Protein:
60 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Quesadillas kan også grilles. Legg de brettede lefsene på aluminiumsfolie og grill dem på begge sider over direkte varme.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
 Skrell løken. Skyll og rens paprikaen. Kutt løken og paprikaen i terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek den videre til den er nesten gjennomstekt. Ha oppi løken og paprikaen, og la dem steke med i 2–3 minutter. Tilsett ønsket mengde av tacokrydderet og 1 dl vann. Kok opp og la det småkoke til vannet er kokt bort.  
 Ha tortillalefsene på et stekebrett med bakepapir. Fordel kjøttdeigen og osten på den ene halvdelen av tortillalefsene, og brett den andre delen over. Drypp litt olje over lefsene og stek quesadillaene i ovnen i 8–10 minutter, til de er gylne. Quesadillaene kan også stekes i en middels varm stekepanne.
Skyll tomaten, og kutt dem i chunky biter. Ha kålsalaten i en serveringsskål og vend inn litt olivenolje og eddik.
Del quesadillaene i trekanter og server dem med de chunky tomatbitene, kålsalaten og tomatsalsaen. 
Vel bekomme!