Fiskeboller i hvit saus med reker og karristekte rotgrønnsaker

Fiskeboller i hvit saus med reker og karristekte rotgrønnsaker

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

6 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Skalldyr
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Poteter
1000 g
Rotgrønnsaker i staver
600 g
(Selleri)
Kålrot i staver
250 g
Karri
2 pakke
Fiskeboller i hvit saus
1700 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Lyngen-reker
2 pakke
(Skalldyr)
Gressløk
1 bunt
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
566 kcal
Fett:
22 g
Karbohydrater:
63 g
Protein:
28 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kok grønnsakene i lettsaltet vann i omtrent 6 minutter. Bland karrien inn i sausen for en mild karrisaus.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. Kok opp en kjele med vann til fiskebollene.
Kok potetene i omtrent 20–25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Fordel grønnsakene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn karrien, litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i 15–20 minutter, til grønnsakene er møre. Vend om på grønnsakene underveis i steketiden.
Legg posen med fiskeboller i vannet fra punkt 1, og la den småkoke i omtrent 15 minutter. Ha fiskebollene over i en serveringsskål, og smak til med salt og pepper.
Skyll og finhakk gressløken. Topp retten med gressløken og rekene.
Vel bekomme!