Tempurafisk i wraps med salat og coleslaw

Tempurafisk i wraps med salat og coleslaw

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • salt
Tempurafisk
300 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Hvetetortillaer
4 stk
(Hvete)
Lettrømme
1 pakke
(Melk, Laktose)
Reddik- og kålblanding
250 g
Lime
1 stk
Rødløk
1 stk
Tobladssalat
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
859 kcal
Fett:
39 g
Karbohydrater:
99 g
Protein:
28 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Riv litt limeskall over coleslawen, og bland det inn. Har du chili liggende, er det også godt i wrapsene!

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Fordel fisken i en ildfast form, og stek den i ovnen i omtrent 10 minutter, eller til den er gyllen og sprø. 
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen sammen med fisken de siste 3 minuttene av fiskens steketid. 
Bland sammen lettrømmen med saften fra halve limen og reddik- og kålblandingen i en serveringsskål. Smak til med salt. 
Kutt resten av limen i båter. Skrell og kutt rødløken i skiver. Ha salaten og rødløken i hver sine serveringsskåler.
Sett sammen wraps av tortillaene, fisken, coleslawen, rødløken, salaten og limen.  
Vel bekomme!