Tempurafisk i wraps med salat og coleslaw
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- salt
Tempurafisk
300 g
Hvetetortillaer
4 stk
Lettrømme
1 pakke
Reddik- og kålblanding
250 g
Lime
1 stk
Rødløk
1 stk
Tobladssalat
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 859 kcal
- Fett:
- 39 g
- Karbohydrater:
- 99 g
- Protein:
- 28 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Riv litt limeskall over coleslawen, og bland det inn. Har du chili liggende, er det også godt i wrapsene!
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Fordel fisken i en ildfast form, og stek den i ovnen i omtrent 10 minutter, eller til den er gyllen og sprø.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen sammen med fisken de siste 3 minuttene av fiskens steketid.
Bland sammen lettrømmen med saften fra halve limen og reddik- og kålblandingen i en serveringsskål. Smak til med salt.
Kutt resten av limen i båter. Skrell og kutt rødløken i skiver. Ha salaten og rødløken i hver sine serveringsskåler.
Sett sammen wraps av tortillaene, fisken, coleslawen, rødløken, salaten og limen.
Vel bekomme!