Smørstekt kyllinglårfilet og asparges med kremet potetsalat og vårløk
3.87 (63)
Under 20 min
4 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- smør
Kyllinglårfilet
400 g
Asparges
250 g
Smør
1 ss
Vårløk
1 pakke
Potetsalat
400 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 721 kcal
- Fett:
- 50 g
- Karbohydrater:
- 25 g
- Protein:
- 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Frisk basilikum og tomatbåter er godt til denne retten! Passer det å grille, kan både kyllingen og aspargesene stekes på risten.
Krydre kyllingen med salt og pepper. Kutt bunnene av aspargesene. Varm opp en vid stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i omtrent 2 minutter på hver side, til den har fått en jevn stekeskorpe. Skru ned varmen, og stek den i 4–5 minutter til. Stek aspargesene med kyllingen de siste 5 minuttene av kyllingens steketid. Tilsett 1 ss smør i stekepannen, og øs det over kjøttet mens det steker.
Skyll og finhakk vårløken. Server vårløken og potetsalaten til retten.
Vel bekomme!