Smørstekt kyllinglårfilet og asparges med kremet potetsalat og vårløk

Smørstekt kyllinglårfilet og asparges med kremet potetsalat og vårløk

3.87 (63)
Under 20 min
4 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Kyllinglårfilet
400 g
Asparges
250 g
Smør
1 ss
Vårløk
1 pakke
Potetsalat
400 g
(Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
721 kcal
Fett:
50 g
Karbohydrater:
25 g
Protein:
43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Frisk basilikum og tomatbåter er godt til denne retten! Passer det å grille, kan både kyllingen og aspargesene stekes på risten.

Krydre kyllingen med salt og pepper. Kutt bunnene av aspargesene. Varm opp en vid stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i omtrent 2 minutter på hver side, til den har fått en jevn stekeskorpe. Skru ned varmen, og stek den i 4–5 minutter til. Stek aspargesene med kyllingen de siste 5 minuttene av kyllingens steketid. Tilsett 1 ss smør i stekepannen, og øs det over kjøttet mens det steker.
Skyll og finhakk vårløken. Server vårløken og potetsalaten til retten.
Vel bekomme!