Marinert svinebiff med blomkål, potet- og selleripuré og kald ajvarsaus
3.88 (97)
Under 20 min
4 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Gluten·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- smør
Svinebiff med steakhouserub
350 g
Blomkålbuketter
300 g
Smør
1 ss
Selleri- og potetpuré
500 g
Ajvarsaus
75 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 727 kcal
- Fett:
- 52 g
- Karbohydrater:
- 23 g
- Protein:
- 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Rør inn litt smør i potet- og selleripuréen, og dryss over urter om du har.
Kok opp en kjele med vann. Legg posen med selleri- og potetpuré i vannet, og la den småkoke i omtrent 15 minutter.
Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm opp en vid stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter på hver side, til det har en jevn stekeskorpe. Skru ned temperaturen til middels varme, og tilsett 1 ss smør. Stek videre i 4–5 minutter, og ha kjøttet over på en tallerken. Stek blomkålen i stekepannen i omtrent 4–5 minutter, og krydre med salt og pepper.
Server ajvarsausen til retten.
Vel bekomme!