Marinert svinebiff med blomkål, potet- og selleripuré og kald ajvarsaus

Marinert svinebiff med blomkål, potet- og selleripuré og kald ajvarsaus

3.88 (97)
Under 20 min
4 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Svinebiff med steakhouserub
350 g
(Gluten, Selleri)
Blomkålbuketter
300 g
Smør
1 ss
Selleri- og potetpuré
500 g
(Selleri, Melk, Laktose)
Ajvarsaus
75 g
(Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
727 kcal
Fett:
52 g
Karbohydrater:
23 g
Protein:
42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Rør inn litt smør i potet- og selleripuréen, og dryss over urter om du har.

Kok opp en kjele med vann. Legg posen med selleri- og potetpuré i vannet, og la den småkoke i omtrent 15 minutter.
Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm opp en vid stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter på hver side, til det har en jevn stekeskorpe. Skru ned temperaturen til middels varme, og tilsett 1 ss smør. Stek videre i 4–5 minutter, og ha kjøttet over på en tallerken. Stek blomkålen i stekepannen i omtrent 4–5 minutter, og krydre med salt og pepper. 
Server ajvarsausen til retten.
Vel bekomme!