Kjøttdeig i tomatsaus med glutenfri spagetti og vårløk

Kjøttdeig i tomatsaus med glutenfri spagetti og vårløk

Ny oppskrift
Under 35 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    • pepper
    • salt
    • sukker
    • vann
    Kjøttdeig
    350 g
    Glutenfri spagetti
    1 pakke
    Tomatpuré
    1/2 boks
    Tomat
    1 stk
    Rød paprika
    1/2 stk
    Oksebuljong
    1/2 pakke
    Gul løk
    1/2 stk
    Gulrot
    100 g
    Vårløk
    1/2 pakke
    Olje
    Salt
    Pepper
    Sukker
    Vann
    2 dl
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Ha gjerne litt timian i gryten for ekstra god smak!

    Skrell gulrøttene. Kutt gulrøttene, løken, paprikaen og tomaten i terninger.
    Tilbered spagettien som anvist på pakken.
    Varm opp en stor kjele med litt olje til høy varme. Stek kjøttdeigen i ca. 1 minutt på den ene siden, snu den, og hakk den opp. Tilsett løken og gulrøttene og stek videre i 4-5 minutter. Ha i tomatpuréen og stek i ca. 1 minutt til.
    Tilsett 2 dl vann, oksebuljongen, tomaten og paprikaen i gryten. Rør godt, og la kjøttsausen småkoke i 5-6 minutter. Smak til med salt og pepper, og eventuelt en klype sukker for å balansere smaken fra det bitre i tomatene.
    Finsnitt vårløken, og strø den over retten ved servering.
    Vel bekomme!