Kjøttdeig i tomatsaus med glutenfri spagetti og vårløk
Ny oppskrift
Under 35 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- sukker
- vann
Kjøttdeig
350 g
Glutenfri spagetti
1 pakke
Tomatpuré
1/2 boks
Tomat
1 stk
Rød paprika
1/2 stk
Oksebuljong
1/2 pakke
Gul løk
1/2 stk
Gulrot
100 g
Vårløk
1/2 pakke
Olje
Salt
Pepper
Sukker
Vann
2 dl
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha gjerne litt timian i gryten for ekstra god smak!
Skrell gulrøttene. Kutt gulrøttene, løken, paprikaen og tomaten i terninger.
Tilbered spagettien som anvist på pakken.
Varm opp en stor kjele med litt olje til høy varme. Stek kjøttdeigen i ca. 1 minutt på den ene siden, snu den, og hakk den opp. Tilsett løken og gulrøttene og stek videre i 4-5 minutter. Ha i tomatpuréen og stek i ca. 1 minutt til.
Tilsett 2 dl vann, oksebuljongen, tomaten og paprikaen i gryten. Rør godt, og la kjøttsausen småkoke i 5-6 minutter. Smak til med salt og pepper, og eventuelt en klype sukker for å balansere smaken fra det bitre i tomatene.
Finsnitt vårløken, og strø den over retten ved servering.
Vel bekomme!