Pepperonipizza med hvit pizzasaus, sjampinjong og ruccolasalat
4.1 (97)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olivenolje
- pepper
- salt
Sjalottløk
1 stk
Sjampinjong
100 g
Pizzadeig
500 g
Crème fraîche
150 g
Revet mozzarella
150 g
Pepperoni
100 g
Tomat
1 stk
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 1007 kcal
- Fett:
- 42 g
- Karbohydrater:
- 114 g
- Protein:
- 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du pinjekjerner, kan du riste dem i en tørr panne og strø dem over pizzaen før servering!
Varm opp stekeovnen til 250 grader varmluft.
Skrell sjalottløken, og kutt den og soppen i tynne skiver.
Kjevle ut pizzadeigen til en pizzabunn, og legg den på et stekebrett med bakepapir. Fordel crème fraîchen utover bunnen med en slikkepott eller en skje. Krydre med litt salt og pepper. Strø mozzarellaen over pizzabunnen, og fordel pepperonien, soppen og halvparten av sjalottløken på toppen. Stek pizzaen i ovnen i omtrent 10 minutter.
Kutt tomaten i grove biter. Bland tomaten og resten av sjalottløken sammen med ruccolaen i en serveringsskål. Smak til med olivenolje, salt og pepper.
Drypp litt olivenolje over pizzaen før servering.
Vel bekomme!