Wraps med mangoglasert kylling, guacamole og salat

Wraps med mangoglasert kylling, guacamole og salat

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Hvete

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie
  • olje
  • salt
  • soyasaus
Hjertesalat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Rødt eple
1 stk
Guacamole
1 pakke
Fullkornstortillaer
8 stk
(Hvete)
Kyllinglårfilet
600 g
Mangopuré
1 boks
Garam masala
1 pakke
Lime
½ stk
Soyasaus
1 ½ ss
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
458 kcal
Fett:
17 g
Karbohydrater:
43 g
Protein:
33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek kjøttet i to omganger for best resultat.

Varm opp stekeovnen til 220 grader, varmluft.
Les gjennom oppskriften før du starter, og planlegg hvordan du vil gå frem. Finn frem alle ingrediensene og kjøkkenredskapene du trenger, så går matlagingen raskere.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i omtrent 10 minutter.
Kutt enden av salaten, og skyll bladene i kaldt vann. Kutt salatbladene i strimler. Kutt paprikaen og eplet i terninger. Ha grønnsakene og guacamolen i hver sine skåler for servering.
Skjær kyllingen i mindre biter. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter, eller til den er gjennomstekt. Krydre med ønsket mengde av garam masalakrydderet og litt salt. Vend inn mangopuréen og 1½ ss soyasaus, og smak til med saft fra limen. La det småkoke i 1–2 minutter.
Fyll tortillalefsene med guacamolen, grønnsakene og kyllingen.
Vel bekomme!