Kylling pad thai med bønnespirer, gulrot og hakkede peanøtter
3.99 (176)
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Risnudler
180 g
Gulrot
1 stk
Vårløk
1 pakke
Kyllingfilet i strimler
350 g
Egg
2 stk
Bønnespirer
1 pakke
Pad thai-woksaus
1 pakke
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
Lime
1 stk
Hakkede peanøtter
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 928 kcal
- Fett:
- 27 g
- Karbohydrater:
- 114 g
- Protein:
- 57 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek kyllingen med litt fersk eller tørket chili for en litt sterkere smak!
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Skrell gulroten og riv den på den grove siden av et rivjern. Kutt vårløken i skiver på skrå.
Varm opp en wokpanne eller stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter, til den er gyllen. Smak til med salt og pepper. Skru ned temperaturen til middels høy varme. Kakk eggene i stekepannen og rør eggene sammen med kjøttet i 1–2 minutter, til det begynner å ligne på eggerøre. Tilsett gulroten, bønnespirene, vårløken, de ferdigkokte nudlene og woksausene og bland alt godt sammen. Smak til med salt og pepper.
Skyll og kutt limen i båter. Server peanøttene og limebåtene til retten.
Vel bekomme!