Kylling pad thai med bønnespirer, gulrot og hakkede peanøtter

Kylling pad thai med bønnespirer, gulrot og hakkede peanøtter

3.99 (176)
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Risnudler
180 g
Gulrot
1 stk
Vårløk
1 pakke
Kyllingfilet i strimler
350 g
Egg
2 stk
(Egg)
Bønnespirer
1 pakke
Pad thai-woksaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Lime
1 stk
Hakkede peanøtter
1 pakke
(Peanøtter)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
928 kcal
Fett:
27 g
Karbohydrater:
114 g
Protein:
57 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek kyllingen med litt fersk eller tørket chili for en litt sterkere smak!

Tilbered nudlene som anvist på pakken.  
Skrell gulroten og riv den på den grove siden av et rivjern. Kutt vårløken i skiver på skrå. 
 Varm opp en wokpanne eller stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter, til den er gyllen. Smak til med salt og pepper. Skru ned temperaturen til middels høy varme. Kakk eggene i stekepannen og rør eggene sammen med kjøttet i 1–2 minutter, til det begynner å ligne på eggerøre. Tilsett gulroten, bønnespirene, vårløken, de ferdigkokte nudlene og woksausene og bland alt godt sammen. Smak til med salt og pepper.
Skyll og kutt limen i båter. Server peanøttene og limebåtene til retten.
Vel bekomme!