Potetmosform med kylling, brokkoli, kremet aromasopp og hvitløksstekt spinat

Potetmosform med kylling, brokkoli, kremet aromasopp og hvitløksstekt spinat

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Brokkoli
1 stk
Hvitløk
1 fedd
Kremet aromasopp
1 g
(Laktose)
Potetmos
1 pakke
(Laktose)
Spinat
1 pakke
Olje
Pepper
Salt
Kyllingbryst
600 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp retten med litt finhakket persille før servering for ekstra god smak!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Del 1 stk brokkoli i mindre buketter. Fordel 1 pk potetmos jevnt i en ildfast form. Fordel brokkolibukettene over potetmosen, og topp med 1 pk kremet aromasopp. Stek i ovnen i ca 5 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til full varme. Krydre ca 600 g delte kyllingbryst med litt salt og pepper. Stek kyllingen med skinnsiden ned i ca 2 minutter. Snu kyllingen, og stek videre i ca 2 minutter på den andre siden.
Ta den ildfaste formen ut av ovnen, og legg kyllingen på toppen. Stek videre i ovnen i 10-15 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt.
Skrell og press 1 stk hvitløksfedd. Ha litt ny olje i stekepannen, og varm den opp til middels varme. Stek 1 pk spinat i ca 2 minutter, til spinaten "faller sammen". Tilsett den pressede hvitløken, og stek videre i et lite minutt. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!