Pannestekt ørret med poteter, blomkål, agurksalat og rømme
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- sukker
Agurk
1 stk
Blomkålbuketter
1 pakke
Fiskekryddermiks
1 pose
Ørretfilet
600 g
Rømmekolle
1 pakke
Sitron
0,5 stk
Småpoteter
700 g
Olje
Pepper
Salt
Sukker
1 ss
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Riv et eple på et rivjern og vend inn i rømmen for ekstra frisk smak!
Kok ca 700 g småpoteter i en stor kjele i ca 15 minutter, eller til potetene er gjennomkokte. Ha godt med vann i kjelen, slik at det er plass til blomkålbuketter i punkt 3.
Kutt 1 stk agurk i tynne skiver med en mandolin eller ostehøvel. Smak til med saften fra 1/2 stk sitron og 1 ss sukker.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Krydre ca 600 g ørretfilet med 1 pk fiskekrydder. Stek fisken i 3-4 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Smak til med salt og pepper.
Kok 1 pk blomkålbuketter sammen med potetene de siste ca 3 minuttene av potetenes koketid.
Server med 1 boks rømmekolle.
Vel bekomme!