Cæsarsalat med sprøstekt bacon, kokte egg, brødkrutonger og Grana Padano
4.28 (231)
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
Egg
4 stk
Tomat
1 stk
Hjertesalat
2 stk
Rødløk
½ stk
Maiskorn
1 pakke
Rustikke multibrød
2 stk
Baconterninger
150 g
Cæsardressing
1 pakke
Grana Padano
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 818 kcal
- Fett:
- 50 g
- Karbohydrater:
- 51 g
- Protein:
- 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
I stedet for å lage krutonger av multibrødene, kan du varme dem i ovnen på 220 grader i 3–4 minutter!
Kok eggene i 8–9 minutter. Avkjøl eggene i kaldt vann når de er ferdigkokte.
Skyll tomatene og hjertesalaten. Kutt rødløken i tynne skiver. Kutt hjertesalaten i grove biter, og tomaten i terninger. Sil laken av maiskornene. Bland sammen alle grønnsakene i en stor serveringsskål.
Kutt multibrødene i terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconet i 4–5 minutter, eller til det er gyllent. Legg baconet over på en tallerken, og stek brødterningene i fettet fra baconet i 2–3 minutter, eller til de har fått litt farge.
Finriv Grana Padano-osten på et rivjern. Skrell og del eggene i båter. Vend halvparten av cæsardressingen inn med grønnsakene fra punkt 2, og topp salaten med eggebåtene, baconet og Grana Padano-osten. Server krutongene og resten av cæsardressingen ved siden av.
Vel bekomme!