Stekt lyr med brokkoli, gnocchi og erter

Stekt lyr med brokkoli, gnocchi og erter

3.55 (121)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Lyrfilet
375 g
(Fisk)
Brokkoli
1 stk
Gnocchi
500 g
(Sulfitt, Hvete)
Grønne erter
125 g
Crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Sitron
1 stk
Dijonsennep
1 glass
(Sulfitt, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
744 kcal
Fett:
17 g
Karbohydrater:
97 g
Protein:
49 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vil du ha ordentlig sprøstekt gnocchi, så stek dem i en egen stekepanne i 10 minutter, eller til de er gylne.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Fordel fisken utover et stekebrett med bakepapir. Ha på litt olje, salt og pepper, og stek fisken i ovnen i 10–12 minutter, eller til den er gjennomstekt. Drypp litt olivenolje over fisken ved servering.
Del brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i biter.
Kok opp lettsaltet vann i en kjele. Kok gnocchiene i omtrent 2 minutter, eller til de flyter opp. Sil av vannet. Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt smør. Stek brokkolien og gnocchien i omtrent 5 minutter. Vend inn ertene mot slutten av steketiden.
 Rør sammen crème fraîchen, saft fra halve sitronen og 1–2 ts av dijonsennepen i en skål. Smak til med salt og pepper.
Server crème fraîche-dressingen til retten.
Vel bekomme!