Pannestekt laks med spicy squash- og mangosalat med risnudler

Pannestekt laks med spicy squash- og mangosalat med risnudler

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Extra virgin olivenolje
    • olje
    • pepper
    • salt
    • soyasaus
    Chiliflak
    1 pakke
    Extra virgin olivenolje
    Squash
    1 stk
    Koriander
    0,5 bunt
    Laksefilet
    300 g
    Lime
    0,5 stk
    Mango
    1 stk
    Risnudler
    1 pakke
    Sesamfrø
    1 pakke
    Olje
    Pepper
    Salt
    Soyasaus
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Ha litt smør i pannen med fisken, og bruk en spiseskje til å øse det smeltede smøret over den mens den steker. Dette gir en ekstra god smak!

    Tilbered 1 pk risnudler som anvist på pakken.
    Skrell og kutt 1 stk mango i terninger. Skjær 1 stk grønn squash i tynne skiver med en ostehøvel eller et mandolinjern. Finhakk 1/2 pk koriander.
    Bland korianderen, squashen og mangoen sammen med 2 ss soyasaus, 2 ss olivenolje, 1 pk chiliflakes, 1 pk sesamfrø og saften av 1/2 stk lime i en skål.
    Skjær ca 300 g laksefilet i porsjonsstykker. Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek fisken i ca 1 minutt på hver side. Smak til med salt og pepper.
    Sil vannet av nudlene, og vend dem inn i den spicy squash- og mangosalaten. Server med den pannestekte laksen.
    Vel bekomme!