Pannestekt laks med spicy squash- og mangosalat med risnudler
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje
- olje
- pepper
- salt
- soyasaus
Chiliflak
1 pakke
Extra virgin olivenolje
Squash
1 stk
Koriander
0,5 bunt
Laksefilet
300 g
Lime
0,5 stk
Mango
1 stk
Risnudler
1 pakke
Sesamfrø
1 pakke
Olje
Pepper
Salt
Soyasaus
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt smør i pannen med fisken, og bruk en spiseskje til å øse det smeltede smøret over den mens den steker. Dette gir en ekstra god smak!
Tilbered 1 pk risnudler som anvist på pakken.
Skrell og kutt 1 stk mango i terninger. Skjær 1 stk grønn squash i tynne skiver med en ostehøvel eller et mandolinjern. Finhakk 1/2 pk koriander.
Bland korianderen, squashen og mangoen sammen med 2 ss soyasaus, 2 ss olivenolje, 1 pk chiliflakes, 1 pk sesamfrø og saften av 1/2 stk lime i en skål.
Skjær ca 300 g laksefilet i porsjonsstykker. Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek fisken i ca 1 minutt på hver side. Smak til med salt og pepper.
Sil vannet av nudlene, og vend dem inn i den spicy squash- og mangosalaten. Server med den pannestekte laksen.
Vel bekomme!