Tortillapai med sjalottløk, strimlet skinke og revet mozzarella med tobladsalat og ranchdressing

Tortillapai med sjalottløk, strimlet skinke og revet mozzarella med tobladsalat og ranchdressing

4 (61)
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
  • smør
Fullkornstortillaer
4 stk
(Hvete)
Smør
2 ss
Grønn paprika
1 stk
Egg
6 stk
(Egg)
Sjalottløk
1 stk
Kokt skinke i strimler
200 g
Revet mozzarella
100 g
(Melk, Laktose)
Crème fraîche
1½ dl
(Melk, Laktose)
Tobladssalat
50 g
Ranchdressing
1 pakke
(Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
1069 kcal
Fett:
57 g
Karbohydrater:
76 g
Protein:
62 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du ikke pensel, kan du bruke fingrene til å smøre tortillalefsene. Rester av paien smaker godt neste dag – for eksempel til lunsj!

Varm opp stekeovnen til 220 grader med undervarme.
Smelt 2 ss smør i en liten kjele. Legg tortillalefsene overlappende i en vid paiform. Pensle lefsene med det smeltede smøret.
Kutt paprikaen i skiver. Skrell og finhakk sjalottløken. Visp sammen eggene, crème fraîchen, sjalottløken, skinken, den revne mozzarellaen, salt og pepper i en bolle. Hell blandingen over tortillapaibunnen. Klipp av endene av tortillalefsene dersom de stikker opp fra paibunnen. Fordel paprikaen oppå paien.
Stek paien i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til eggene har stivnet.
Skyll og tørk tobladssalaten, ha den i en serveringsskål, og vend inn ranchdressingen. 
Vel bekomme!