Tortillapai med sjalottløk, strimlet skinke og revet mozzarella med tobladsalat og ranchdressing
4 (61)
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Pepper
- salt
- smør
Fullkornstortillaer
4 stk
Smør
2 ss
Grønn paprika
1 stk
Egg
6 stk
Sjalottløk
1 stk
Kokt skinke i strimler
200 g
Revet mozzarella
100 g
Crème fraîche
1½ dl
Tobladssalat
50 g
Ranchdressing
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 1069 kcal
- Fett:
- 57 g
- Karbohydrater:
- 76 g
- Protein:
- 62 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du ikke pensel, kan du bruke fingrene til å smøre tortillalefsene. Rester av paien smaker godt neste dag – for eksempel til lunsj!
Varm opp stekeovnen til 220 grader med undervarme.
Smelt 2 ss smør i en liten kjele. Legg tortillalefsene overlappende i en vid paiform. Pensle lefsene med det smeltede smøret.
Kutt paprikaen i skiver. Skrell og finhakk sjalottløken. Visp sammen eggene, crème fraîchen, sjalottløken, skinken, den revne mozzarellaen, salt og pepper i en bolle. Hell blandingen over tortillapaibunnen. Klipp av endene av tortillalefsene dersom de stikker opp fra paibunnen. Fordel paprikaen oppå paien.
Stek paien i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til eggene har stivnet.
Skyll og tørk tobladssalaten, ha den i en serveringsskål, og vend inn ranchdressingen.
Vel bekomme!