Marinert ytrefilet av svin med potetmos, rødvinssaus og stekt grønnkål og asparges
4.15 (103)
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- smør
Urtemarinert svinekjøtt
400 g
Potetmos
500 g
Grønnkål
100 g
Asparges
100 g
Rødvinssaus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 471 kcal
- Fett:
- 13 g
- Karbohydrater:
- 36 g
- Protein:
- 53 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek grønnsakene sammen med kjøttet i ovnen for å spare tid!
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter på hver side, til det har fått en jevn stekeskorpe. Legg kjøttet i en ildfast form, og stek det i ovnen i 12–14 minutter. La kjøttet hvile frem til servering.
Varm opp potetmosen i en kjele på middels varme under omrøring. Smak til med salt og smør før servering.
Varm opp rødvinssausen i en kjele på lav varme. Rør inn 1 ss smør før servering.
Kutt aspargesen i to. Skyll og tørk grønnkålen. Varm opp stekepannen til høy varme, og ha i litt ny olje. Stek grønnkålen og aspargesen i 3–4 minutter. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!